LOVE

Szülés előtt nem sokkal utazott el az országból Antal Timi

Az énekesnő és férje már nagyon várják első gyermekük világrajövetelét, Emma érkezése előtt azonban még elutaztak a szüleikhez.
  • Szerző: Ripost

Izgatottan várja első gyermeke születését Antal Tímea és férje, Demko Gergő. Az énekesnő augusztusra van kiírva, ezért július elején koncertezett utoljára, ám az utóbbi hetek is eseménydúsan teltek, a házaspár ugyanis autóval Erdélybe és Felvidékre ment a családjukhoz. 

"Az utóbbi napokban utaztunk, mert Gergővel megbeszéltük, hogy a kicsi születése előtt szeretnénk még meglátogatni pocakosan a szüleinket Erdélyben. Szerencsére zökkenőmentes volt a látogatás, bár be kell vallanom, hogy most már kicsit fáradékonyabb vagyok, mint korábban" - mondta el a %%-nak mosolyogva Timi.

Bár a kismama az első gyermekét várja, Timi mégis sok mindent tud a szülésről, hála a négy alkalmas szülésfelkészítőnek, amin férjével együtt vettek részt.

"Apás szülésre készülünk, ezért Gergő is elkísért a tanfolyamra, ahol mindent megtudtunk arról, hogyan zajlik majd a gyermekünk világrajövetele. Persze jól tudom, hogy van, amikor a természet közbeszól, de bízom benne, hogy a mi esetünkben minden úgy alakul majd, ahogy elterveztük. Szerencsére nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, és hiszek abban, hogy ezt a baba is érzi."

A babaszoba már majdnem kész van, Timi pedig a kórházi táskát is gondosan bepakolta.

"Nem félek a szüléstől, nagyon várom már, hogy átéljem ezt a csodát, akármilyen fájdalmas is. Alig várom, hogy találkozhassak Emmával, és a karjaimban tarthassam őt!" - fogalmazott boldogan az énekesnő.

És ezeket olvastad már?