LOVE

Sztárok üzennek a szeretteiknek anyák napja alkalmából

Május első vasárnapjára már zöldbe borul a természet, és nincs ember, akinek az orgonaillatról nem az anyák napja jutna eszébe.
  • Szerző: Ripost

Magyar sztárok úgy döntöttek, a %% hasábjain keresztül köszönik meg anyukájuknak és nagymamájuknak, hogy felnevelték őket.

Jellinek Tina

Bangó Margitnak üzent az unokája, Tina. "Hálával tartozunk neked mindenért, köszönöm, hogy felneveltél engem. Hálásak vagyunk az életünkért, hiszen, ha te nem lennél, akkor mi sem lennénk, és kívánok sok örömet a családodban és azt, hogy a Jóisten adjon még neked sok-sok erőt és egészséget, hogy velünk lehess minél tovább. Szeretettel: Tina, Emil, kis Tina, Vivike"

Kamarás Iván

"Az év 364 napjában más anyukájával foglalkozunk. Eljött a nap, hogy végre a sajátunkkal törődjünk. Én is így teszek. Virág helyett parfümöt veszek. Boldog anyák napját kívánok!" - köszöntötte édesanyját Kamarás Iván.

Kulcsár Edina

"Drága Anyukám és Mamikám. Az év összes napja sem lenne igazán elég arra, hogy a hálámat kifejezzem felétek, hogy azzá neveltetek aki ma vagyok. Mama! Nem ismerek nálad erősebb nőt, az egész univerzumban. Köszönöm, hogy felnevelted Anyut és annyi mindent tanítottál neki, amit aztán ő tovább tudott nekem is adni.

"Anyuci! Neked pedig azt köszönöm, hogy 18 évesen a fiatal korod ellenére olyan elszántan ragaszkodtál hozzám. A legnagyobb ajándék amit adhattál nekem az életem mellett az, hogy ilyen jó fej fiatal Anyuka voltál/vagy és, hogy megmutattad, milyen is egy odaadó szülő, hiszen mindent amit tőled, tőletek láttam, szeretném megmutatni és átadni a kisfiamnak, Medoxnak. Remélem, büszkék vagytok rám és köszönöm, hogy vagytok nekem!" - üzeni szeretteinek Edina, akinek ez az első anyák napjára édesanyaként.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?