LOVE

Kiderült, ezért szakított párjával a Sztárban sztár leszek! énekese

Venczli Zóra hét év után szakított párjával, akit még most is nagyon szeret.
  • Szerző: Angie

Venczli Zóra két hete a színpadon sírta el magát a produkciója végén. Akkor elárulta, egy fájdalmas szakításon van túl, amit még nem tudott feldolgozni. De most kiderült, a fiatal lány még mindig nagyon szereti volt párját és egyáltalán nem biztos, hogy a szakítás örökre szól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Zóra a Borsnak elmondta, az adás után azonnal csörgött a telefonja.

„Felhívott telefonon a volt párom, mert nagyon sajnálta, hogy a színpadon tört ki belőlem az a sok érzelem. Miközben ezt mondta, ő is nagyon elérzékenyült, aranyos volt” – kezdte lágy hangon Zóra, aki a szakítás körülményeiről is mesélt. Kiderült, tudatos döntés áll a háttérben, ezért alkalmazkodik a szíve olyan nehezen.

„Nem váltunk el rosszul, sőt, még mindig nagyon szeretjük egymást! Valójában azért váltunk szét, hogy megnézzük, kik vagyunk egymás nélkül. Mióta az eszemet tudom, együtt vagyunk. Hét évet töltöttünk egymás mellett, 16 évesek voltunk, amikor találkoztunk. Akkor alakul ki az ember személyisége, így most mind a ketten kíváncsiak vagyunk arra is, hogy mennyire erős ez a kapocs közöttünk. Látnunk kell, hogy milyenek vagyunk a másik nélkül, hogy ha egyszer összekötjük az életünket, biztosra menjünk és soha ne váljunk el” – jelentette ki a fiatal lány, akinek most a versenyre kell koncentrálnia és a karrierjét kell építeni, de úgy fest, legbelül még nem zárta le a kapcsolatát.

„Most magamra kell figyelnem és ki kell hoznom ebből a szereplésből a legtöbbet, amit csak lehet. Ezen a héten Diana King leszek, egy igazi ikon. Azon vagyok, hogy mindenkit lenyűgözzek vasárnap este” – fejezte be a Sztárban sztár leszek! versenyzője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?