LOVE

Szívszorító vallomás: nem dolgozta fel a szakítást a magyar színésznő

A 39 éves gyönyörû színésznő még időt akar adni magának ahhoz, hogy egy új kapcsolatba belevesse magát, de addig is van mit tennie.
  • Szerző: Ripost

Fél évvel ezelőtt szakított Osvárt Andrea és olasz párja, Roberto, akivel összesen két és fél évig voltak együtt. A gyönyörű színésznő most  arról vallott, hogy még időre van szüksége, hogy lezárja a múltat. 

"Los Angelesben kezdtem az új évet, ahol volt egy kis időm feltöltődni, inspirálódni. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, az új feladatokat, nemrég voltam Párizsban egy rendezvényen, legutóbb pedig a berlini filmfesztiválon jártam. Nem panaszkodom, mint mindig, idén is lesz mit tenni" – kezdte a Lokálnak Osvárt Andrea, aki filmjei túlnyomó többségében a nagybetűs nőt alakítja, akiért csak úgy bomlanak a férfiak. Nincs ez másképp az életben sem, hiszen a színésznő rengeteg férfi figyelmét felkelti, de bevallotta, hogy a legtöbben egyáltalán nem mernek nála kezdeményezni.

"A képernyőn kívül nem érzem magam a végzet asszonyának, de azt azért észre szoktam venni, hogy sok férfi megbámul, ám odáig már egyik sem jut el, hogy kezdeményezzen. A rajongásuk maximum addig tart, hogy a Facebookon írnak egy kommentet vagy egy üzenetet, de többre már nem futja. Bevallom, hogy nem is igazán kedvelem ezeket a helyzeteket, úgy érzem, hogy kell még egy kis idő, hogy lezárjam a múltat. Nem akarok beleugrani valamibe úgy, hogy még fáj a seb. Bízom benne, hogy hamarosan tudok majd nyitni egy új kapcsolat felé, összességében már sokkal jobban vagyok" – ismerte be a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?