LOVE

Õszintén beszélt a házasságáról Marsi Anikó: ezt mondta a férjéről

A Tények mûsorvezetője tizenhat éve él teljes boldogságban Palik Lászlóval. A kapcsolatuk annyira erős, hogy Anikó biztos benne, hogy már örökké együtt maradnak.
  • Szerző: ripost

Tizenhat év után is rendíthetetlen Marsi Anikó és Palik László szerelme. Az álompár külsőleg sem változott semmit az elmúlt évek során, de most kiderült, a szerelmüket sem gyengítette meg a közösen eltöltött idő, sőt inkább megerősítette.

Bár mindketten heves vérmérsékletű embernek tartják magukat, akik képesek hosszú percekig bizonygatni az igazukat, ám mindig tudják, hol a határ. Sőt, egy jó trükkjük is van arra, hogy elkerüljék a vitát.

„Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt, ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugszom általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést – mondta el Anikó a hot! magazinnak, akivel férje is egyetértett.

Palik László elárulta, az együtt töltött több, mint másfél évtized során egyszer sem merült fel bennük, hogy külön utakon folytassák az életüket.

„Ennek nagyon egyszerű oka van; szerelemmel szeretjük egymást. A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól" - fogalmazott a műsorvezető.

„Zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk" - tette hozzá Anikó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?