LOVE

Szexszel és kajával tartja életben a tüzet Bódi Margó!

Kendőzetlenül vallott hálószobatitkairól Bódi Margó! A népszerû énekesnő a szigorú lovári roma hagyományok szerint éli az életét, ám nem tagadja, hogy 44 éves boldog házasságának titka a jó szexben rejlik.
  • Szerző: Ripost

Bódi Margó több mint 44 éve él együtt harmonikus és boldog házasságban a férjével, Bódi Gusztival.

A házaspár a mélyszegénységből küzdötte fel magát, sikeres előadóművészként a színpadon és a magánéletben is teljes köztük az összhang.

Margó a NőComment vasárnap adásba kerülő forgatásán elárulta, nem csak a végtelen türelmének köszönhető, hogy jól működik a kapcsolatuk, hanem leleményességének is: házasságát izgalmas pásztorórákkal pezsdíti fel.

"Szexuálisan mindig fel lehet tuningolni a párkapcsolatot, mindig újat kell mutatni. 

Nem szabad megvárni, míg ellaposodik a házasélet, és nem is kell mindig mindent ugyanúgy csinálni.

Azt mondom, hogy szexuálisan is életben kell tartani a szikrát, ez nagyon sokat számít. Emellett persze mindig jókat kell főzni, és akkor minden rendben. A szex, a kaja, nagyon fontos" - fogalmazott az énekesnő.

Margóék korábban elmondták, az ő hagyományaik szerint nem baj, ha a férfi megcsalja a feleségét, így ő sem haragszik Gusztira, ha esetleg elcsábul. A nőnek hallgatnia kell, hiszen ő az, akinek az a dolga, hogy összetartsa a családot.  

"A férfi lovári szokás szerint nem csalhatja meg az asszonyt, de ha megcsalja, mit lehet tenni? Váljak el? A gyerekeimet huzigálják össze-vissza, hétvégi gyerekek legyenek azért, mert a férjem megkívánt egy sütit? Adjuk el a házunkat, amit negyven év alatt kemény munkával felépítettünk? Benne van minden erőm, életem, a gyerekeim ott vannak. Azért, mert Guszti megkíván egy sütit, bolonduljak meg, adjam el a házat, a fazék a tied, a lábas az enyém, ez a gyerek a tied, a másik az enyém... Nem hülyeség ez?! Nálunk ez nem válóok" - mondta el Margó.

 

Ha a nő félrelép, szégyenben marad
A lovári hagyományok szerint óriási bűn az, ha egy roma nő megcsalja a férjét. Margó ezt soha nem tette meg, ám a környezetében akadt erre példa. Ilyenkor az asszonynak örökké viselnie kellett tévedésének következményét. "Nálunk megbocsáthatatlan az, ha egy nő csal meg egy férfit! A mi kultúránkban régen, ha egy nő félrelépett, levágták a haját, mert egy nőnek a haja az ékessége. Innen lehetett tudni, ha egy nő félrement" - árulta el az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?