LOVE

Szerelméről árult el titkokat Szellő István

Tavaly szeptemberben vállalták fel a szerelmüket, azóta is boldogan élnek együtt.
  • Szerző: Ripost

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a két magyar híresség, Szellő István és Gubík Ági már hónapok óta egy párt alkotnak. A szerelmesek azóta is szűkszavúan nyilatkoztak a kapcsolatukról, István tiszteletben tartja, hogy kedvese nem szívesen beszél a magánéletéről.

A híradós a hot! magazinnak mégis elárult néhány titkot arról, hogy elfoglalt emberek lévén hogyan tudják fenntartani a kapcsolatukat.

"Nem olyan egyszerű a helyzetünk, már csak abból a szempontból sem, hogy a színészek nagyon elfoglaltak. Ági sokszor reggel héttől este kilencig forgat, egy váratlan csere sokszor felülírja a terveimet" - mesélte Szellő István a magazinnak, és elárulta, főleg a közös teniszmeccsek közben tűnt fel kedvesének az, hogy ő egy határozott alkat.

"Mindig türelemre int, amikor túlreagálok valamit. A gyerekekkel kapcsolatosan azonban nehezebb ezt megfogadni, hiszen izgulok érte a pályán, ráadásul a kamaszkor is nehéz."

István minden esetben igyekszik megfogadni a párja tanácsait, és minden jel arra mutat, hogy ezúttal tökéletes társra talált benne. 

Jól vagyunk, és együtt képzeljük el a jövőnket.

István és Ági cáfolják a szakításukról időről időre felreppenő pletykákat, állítják, boldogok együtt, és bár nehéz összeegyeztetni az életvitelüket, mindent megtesznek annak érdekében, hogy közösen építhessék a jövőjüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?