LOVE

Igazi örömhír: 40 évesen negyedik gyermekét várja a csinos magyar műsorvezető!

Szekeres Nóra húszévesen szülte az első gyermekét, mostanra pedig igazi nagycsaládot teremtett maga köré a Kölyökidő egykori sztárja.
  • Szerző: ripost

A negyvenedik születésnapja előtti napon lett pozitív Szekeres Nóra terhességi tesztje! A Kölyökidő egykori sztárja immáron négygyermekes anyukává válik, hiszen van már egy húsz, egy tizennyolc és egy hétéves gyermeke.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 egykori műsorvezetője most elárulta, hogyan érzi magát, mennyivel másabb ez a várandóssága a korábbiaknál.

Negyvenévesen a negyedik gyermekét várja Szekeres Nóra

Negyvenévesen a negyedik gyermekét várja Szekeres Nóra (Fotó: Ripost)

„Sokkal többet foglalkoztat, mint korábban. Akkor még könnyedebb volt minden, mind fizikailag, mind lelkileg. 20 évesen még nem izgulsz annyit, nem szorongsz annyi dolog miatt. Most sokkal több mindenen töprengek, mint akkor, és nemcsak a korom miatt, hanem még ez a pandémiás helyzet is pluszban ránk pakol félelmeket” – mondta el az Anya magazinnak Szekeres Nóra.

A műsorvezetőnek minden várandóssága más volt, így most, a negyedik alkalommal sem érezte azt, hogy teljesen fel van készülve arra, ami rá vár. Főleg, hogy a reggeli rosszullétek tekintetében nagyon megszenvedte az első trimesztert.

„Tényleg minden terhesség és minden gyerek más. Most például fizikailag is minden nehezebb. Egyébként ebben mindig meg is erősítenek az orvosok, hogy ez nem olyan dolog, hogy egyre könnyebben megy. 20 évesen például még minden feszes a testedben. Ha csak a hasadat nézed, hogy hogyan bírod el a terhet. Olyankor ott is minden jobban tart még. Én például életemben nem voltam ennyire rosszul! Noánál, 20 évesen folyamatosan, de csak kicsit émelyegtem, Milunál egy picit már jobban, Alexnél már egyszer-kétszer volt, hogy eltaláltam a mosdóba, na de most! Minden reggel ott kezdtem. A közepétől már jobb volt, de most meg itt van az elnehezedős időszak.”

Nóra már azt is tudja, hogy semmiképpen nem szeretne otthon szülni, mert megnyugtatja őt az orvosok jelenléte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?