LOVE

Kamerák előtt mutatta meg újszülött babáját Szekeres Nóra – Videó!

Szekeres Nóra eddig még sehol nem mutatta meg a negyedik gyermekét, Nadint, ám most a Tények Plusszal azonban kivételt tett.
  • Szerző: ripost

Megmutatta a kisbabáját Szekeres Nóra! A műsorvezető májusban, 40 évesen adott életet a negyedik gyermekének. A hír hallatán sokan meglepődtek, hiszen Nóra csak a szülés előtt nem sokkal jelentette be a hírt, de most őszintén beszélt az örömteli döntés okairól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az igény nagyon nagy volt, hogy legyen egy negyedik baba. Mindenki akarta a családban. Adtam magamnak egy utolsó határidőt, hogy ha negyvenéves koromig terhes leszek, akkor jöhet, utána nem” – mondta el a Tények Plusznak Szekeres Nóra.

A történet azért is meseszerű, mert Nóri a 40. születésnapja előtt egy nappal tudta meg, hogy Nadint a szíve alatt hordja.

Negyvenévesen a negyedik gyermekét várja Szekeres Nóra

Negyvenévesen a negyedik gyermeke született meg
Fotó: Ripost

Nóra most nem érzi azt, hogy az anyaságnál bármi fontosabb lehet, ezért egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a képernyőre. Három gyerekkel a háta mögött rengeteg tapasztalatot szerzett, így kislányánál már nem görcsöl rá semmire.

Előző házasságából született gyerekei, Noa és Milán már felnőttek, kirepültek a családi fészekből, de az anyukának így is sok a dolga.

A Tények Plusz riportját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?