LOVE

Szabó Zsófit elfogadja férje családja

A mûsorvezető romának vallja magát még akkor is, ha emiatt sokan támadják.
  • Szerző: Ripost

A Kis Grófóra tett becsmérlő megjegyzése után bocsánatot kért és őszintén vallott Szabó Zsófi arról, milyen atrocitások érik, mióta kiderült, roma származású férfit választott férjéül. A műsorvezető először beszélt arról, hogy még a szűk családi és baráti körében is elítélték őt Zsolt miatt.

„Nem foglalkoztam azzal, amikor a családomban voltak ellentmondások. Mindenkivel szembementem, mert nem bűn egy cigány fiút szeretni. (…) Vállalom, hogy a gyermekeink félvérek lesznek” – szögezte le a Facebookon közzétett videójában.

A legmeglepőbb bejelentést viszont csak ezután tette, elmondta, büszke romának tartja magát.

Én is cigány vagyok, mert cigány a férjem és egy család vagyunk! Szívemen viselem, ha bántják a cigányokat vagy engem lenéznek!

Zsófi büszke arra, hogy sikerült beilleszkednie Zsolt családjába, amelyben örömmel és szeretettel fogadták a kék szemű, szőke hajú lányt. A köztük levő köteléket pedig csak még jobban megerősítette az, hogy új rokonsága kedvéért Zsófi még a családtagjaival és a legközelebbi barátaival is konfrontálódott.

Jóllehet, korábban csak rosszat gondolt a cigányságról, férje miatt  viszont teljesen megváltozott a gondolkodása. Kemény hangvételű videója miatt a romák elfogadásáért folytatott küzdelem egyik leghíresebb élharcosává vált, az internet pedig felbolydult.

A magyarországi cigányság Zsófi mellé állt: a hozzászólások alapján büszkék rá, felfogása miatt pedig kivétel nélkül befogadták őt maguk közé.

A kellemetlen botrányból tehát a műsorvezető ez alkalommal profitált, ennek ellenére azonban a jövőben biztosan kétszer is meggondolja majd, hogy bizonyos kérdésekben miként foglal állást.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?