LOVE

Újabb szintet lépett Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata?

Szabó Zsófi egyik instagramos bejegyzése alatt tűnt fel egy személy, aki Shane Tusup életében is fontos szerepet játszik.
  • Szerző: szbd

Ugyan szakmai körökben már tényként kezelik, hogy a válófélben lévő Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak, ezt eddig egyik fél sem erősítette meg, és kéz a kézben sem látta még őket senki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Beszélnek azonban helyettük azok az apróbb jelek, amiket a közösségi oldalaikon lehet felfedezni. Shane megállás nélkül bókol a csinos tévésnek, és az utóbbi napokban már egy újabb személy is feltűnt Zsófi profilján, aki igazából az úszóedző életében játszik fontos szerepet. Ő nem más, mint Holoda Péter, akinek Shane nemcsak az edzője, hanem az egyik legjobb barátja is.

Újabb szintet lépett Zsófi és Shane kapcsolata?

Újabb szintet lépett Zsófi és Shane kapcsolata? (Fotó: Ripost)

„Nem te választottad a gengszter életet, a gengszter élet választott téged” – írta angolul Holoda a tévés egyik posztjához, de nem is a szöveg tartalma a lényeges vagy a meglepő, hanem az, hogy ismerik egymást. Zsófi ugyanis nem igazán mozgott korábban úszó körökben.

Persze nem kizárt, hogy a tévés és Holoda ismerettsége már korábbra is visszanyúlik, de talán több az esélye annak, hogy Shane mutatta be őket egymásnak: mint az új szerelmét az egyik legjobb barátjának. Ez utóbbi pedig azt is jelentheti, hogy újabb szintet lépett Zsófi és Shane kapcsolata.

Vajon Zsófi Tusup által ismerte meg Holodát?

Vajon Zsófi Tusup által ismerte meg Holodát? (Fotó: Instagram)

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?