LOVE

Szabó Zsófi ma is az édesapjába szerelmes!

Nem tagadja, hogy ma is édesapja emlékébe szerelmes, s hogy nem találkozott még olyan férfival, aki teljes mértékben megfelelt volna az igényeinek. Túlzó igények? különleges elvárások?
  • Szerző: The_M

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi megosztotta a Borssal, hogy milyen férfira és kapcsolatra vágyik. Az őszinte interjúból kiderül, hogy igazából csak egyszer volt szerelmes, a többi románcáról pedig az elején érezte, hogy véget érnek majd.

Apja az ideál

Egy éve elhunyt édesapja, Szabó Gyula az igazi férfiideál  a számára, bár tudja, hogy olyat úgy sem talál, aki ugyanazokat az értékeket képviselné, mint a legendás színész.

„Nem jelenteném ki, hogy olyan férfit keresek, mint az édesapám, nem is hiszem, hogy ezt ennyire konkrétan bárki észreveszi. De az tény, hogy minden lány az édesapjába szerelmes, és olyan vonásokat keres egy férfiban, amelyek az édesapjában is megvoltak. Biztos, hogy nem lesz könnyű annak a fiúnak, aki apukám helyébe akar lépni, mert nem is lehet.”

A megfelelő férfinak határozottnak kell lennie, hogy Zsófi szívét meghódítsa, de könnyű dolga nem lesz, mert nehezen lehet irányítani. De emellett még a tisztelet sem hiányozhat a választottból, mert anélkül nem kapcsolat egy kapcsolat.

"Tisztelet a másiktól akkor is, ha éppen kicsattanó jókedvünk van, akkor is, ha rossz napunk van. A tisztelet része az is, hogy ha konfliktus van, azt egymás közt beszéljük meg, és ne mások előtt, pláne ne másokkal. Ezenkívül olyan férfi tud meghódítani, aki szenvedélyes."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?