LOVE

Jön az esküvő! 17 év után összeházasodik a magyar sztárpár

Szabó Győző és Rezes Judit 2003 óta van együtt. 2010-ben született meg első közös gyermekük, két éve pedig a legkisebb, Gáspár, akik szintén ott lesznek majd a nagy napon.
  • Szerző: Ripost

Tizenhét év után kimondja a boldogító igent Szabó Győző és Rezes Judit! A népszerű színész hét évvel ezelőtt kérte meg a csinos kolléganője kezét, ám nem siették el az esküvőt. A tervek szerint azonban hamarosan összeházasodnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Győző és Rezes Judit

Szabó Győző és Rezes Judit
Fotó: Keller Mátyás

„Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk” – kezdte a Blikknek Szabó Győző, aki két gyermeket nevel Judittal közösen. 2010-ben született meg első gyermekük Misi, 2019-ben pedig Gáspár. A színművész elárulta, nem terveznek óriási esküvőt, azt szeretnék, ha mindenki jól érezné magát és együtt egy hatalmasat buliznának.

„Nem akarunk nagy felhajtást. Sok vendég sem kell, inkább a bulin legyenek ott többen. Szerintem 50-60 fő lesz a vendéglistán, nem gondolom, hogy attól lesz jó vagy szép az a nap, hogy mennyien vannak ott. Laza, kötetlen bulit szeretnénk, lampionokkal, jó zenével és hangulattal. És ami a legjobb, hogy mind a három gyermekem ott lesz” – tette hozzá a színész.

Fontos személy szerepel a meghívottak között

A meghívottak között van egy igen fontos személy, aki nem más, mint Rezes Judit nagymamája. A színésznő miatta is szeretné, ha minél előbb sor kerülne a nagy napra.

„A dédi már 98 éves, és mindenképp szeretném, ha ott lenne az esküvőn. Hatalmas öröm, hogy megérte a két dédunokája születését, jó lenne, ha ott lenne velünk a nagy napon és osztozna a boldogságban. Az biztos, hogy kis szertartás és kis buli lesz, de hogy pontosan mikor, még nem tudni, mert a járvány sok számítást keresztülhúzott már” – fogalmazott Rezes Judit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?