LOVE

Szabó Győző nem veszi el gyermeke anyját!

Hiába öltöztette kész átverésként az egyik ügyeskedő magazin menyasszonyi ruhába Rezes Juditot, Szabó Győzőnek esze ágában sincs házasodni!
  • Szerző: Ripost

Pedig úgy tűnik, lenne benne hajlandóság. Egy évtizede tart a se veled, se nélküled játék a két színész között, de esküvőről továbbra sincs szó. Sokak szerint valójában próbálkozik Rezes Judit, amikor ennek ellenére magára öltötte a menyasszonyi fátylat az egyik magazinban Szerény, kicsit megalázkodó üzenet lehet ez a próbálkozás... Szabó Győző, amikor a nekiszegezte a kérdést, indulatosan ennyit mondott:

„Odébb van az még!”

Csak reménykedik?

Pedig a hűségesen kitartó Rezes bevallotta, óvodásként úgy képzelte, 24 évesen már asszony lesz. „Persze amikor betöltöttem a huszonnégyet, még abszolút korainak tartottam, hogy ilyen komoly lépésre szánjam el magam. Egyébként is későn érő típus vagyok” – emlékezett vissza Judit, aki huszonévesen még azt sem tudta elképzelni, hogy anya legyen.

Folytatódik a hülyítés

Amúgy már rég megideologizálták ezt az egész huzavonát. Rezes Judit szerint: „Misi, a fiúnk sem egy-két év után jött, ahogy szokott másoknál, hanem egy évtized múlva.”

Nos talán még ebből a gondolatból is ki lehet olvasni némi reménykedést…

Ehhez képest a jobb sorsra érdemes magazinban tovább folytatódik az olvasók hülyítése. Már megint úgy tesznek mintha napirenden lenne az esküvő. Pedig szó sincs róla. A hitelesség meg kit érdekel...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?