LOVE

Óriási a boldogság: új taggal bővült Som-Balogh Edina családja – Videó

A színésznő számára óriási küzdelmet jelentett, hogy meggyőzze párját arról, jót tenne a családnak egy új kis jövevény érkezése.
  • Szerző: ripost

Som-Balogh Edina régi álma teljesült. A színésznő és a nagyfia nagyon szerettek volna egy kiscicát, amit a nyolcéves Noel végül nemrégiben meg is kapott a születésnapjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Edinának nem volt könnyű dolga, hogy meggyőzze a férjét arról, jó ötlet a házi kedvenc örökbefogadása.

Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina családja új taggal bővült (Fotó: TV2)

„Nagyon hosszas kérlelés, hatalmas küzdelem volt részemről a férjem irányába, mert ő nem akarta. Egy hétig tartott, míg sikerült meggyőznünk, és utána megérkezett hozzánk ez a kis gyönyörűség” – mondta el a Mokkában a színésznő.

A maine coon típusú cica bent a házban lakik a családdal, és végül Edina férje, Krisztián is elfogadta az apróságot.

„Nagyon nehéz volt meggyőznöm őt, éjszaka is írogattam neki, amikor dolgozott, és reggel is azzal keltünk, hogy magyaráztam neki, milyen fontos egy cica a gyerekek fejlődésére nézve. Természetesen tudományosan is alátámasztottam a kérést, nem volt könnyű dolgom, de remélem, idővel ő is megkedveli.”

Edina megbeszélte a kisfiával, hogy csak akkor érkezhet a cica, ha Noel megtanul minden szükséges feladatot elvégezni körülötte. A kisfiú örömmel tisztítja az alomtálcát, enni és inni ad a házi kedvencnek.

A kétgyermekes anyuka most új projektbe kezdett: kedvenc elfoglaltsága, a festés mellett babaruhákat tervez, amelyeket hamarosan a nagyközönség is láthat.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

És ezeket olvastad már?