LOVE

Soha nem hallott vallomás: a gyerekvállalásról beszélt Szabó Zsófi!

A mûsorvezető hamarosan beköltözik álmai otthonába, ahol végre egy gyerekszoba is helyet kapott.
  • Szerző: Ripost

Már csak egy hónapot kell várnia, és végre beköltözhet álmai otthonába Szabó Zsófi! A költözés nemcsak az új hely miatt lesz örömteli, hanem azért is, mert ezzel véget ér a műsorvezető és férje, Zsolti, október óta tartó távházassága. 

Mivel Zsófit a fővároshoz, Zsoltit pedig vidékre köti a munkája, ezért az esküvő óta egymás otthona között ingáztak, ami sokak szerint nem tett jót a házasságuknak.

Az új otthon azonban hamarosan kulcsra kész, a Budapest környéki házban pedig egy gyerekszoba is helyet kapott. 

"Mindketten szeretnénk gyereket, ez nem titok. Azért kötöttük össze az életünket, mert családban gondolkozunk, amiben természetesen szerepelnek a gyerekek is. Huszonkilenc éves leszek, érett nőnek érzem magam az anyaságra, de azért kicsit zavar, hogy mindenki a babáról kérdez" - vallotta be Zsófi a Best magazinban. 

A műsorvezető szerint ez egy olyan téma, amit tiszteletben kell tartani, hiszen csak rá és a férjére tartozik.

Jelenleg még nincs tervben a trónörökös, Zsófiék minden idejét a költözés foglalja le, és a gondolat, hogy egy hónap múlva már közös hálószobában hajthatják álomra a fejüket.

Zsófi hálás a férjének, amiért meghozta érte azt az áldozatot, hogy a fővárosba költözik. 

"Olykor még aggódom, hogy a férjem hogyan fogadja majd a fővárosi környezetet, de rengetegszer átbeszéltük ezt. Most ő hoz áldozatot értem, aztán a házasságunk alatt biztosan lesz ez fordítva is."

Zsófi tudja, hogy akár azt is megtehette volna, hogy az esküvő után háztartásbeliként éli tovább az életét, erre azonban képtelen lenne, és a férjének is hálás, hogy ezt tiszteletben tartja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?