Létrehozva: 2021.09.28.

Ez egy szerelmi vallomás? Shane Tusup így köszöntötte fel Szabó Zsófit

Újabb bizonyíték, hogy komolyra fordulhatott a kapcsolat Szabó Zsófi és Shane Tusup között! Az úszóedző a válófélben lévő tévésnek írt legújabb hozzászólásában kiterítette a lapjait, és nem titkolja többé, hogyan érez Zsófi iránt.

Mint két tini, úgy cicázott egymással az elmúlt hetekben a közösségi oldalaikon Szabó Zsófi és Shane Tusup. A háromszoros olimpia bajnok úszóedző hevesen udvarolt a válófélben lévő műsorvezetőnek, ám a jelek szerint a kezdeti flört már a múlté, és most már valami sokkal komolyabbról van szó, ami a kettejük kapcsolatát illeti. Zsófi ugyanis a napokban ünnepelte a 33. születésnapját, a buliról pedig képeket is megosztott az Instagram-oldalán. A bejegyzés alatt rövidesen fel is tűnt a hozzászólók között Shane, aki ezúttal egy őszinte és mély „szerelmi” vallomást írt, a vigyorgós, kacérkodós hangulatjelek helyett pedig már hófehér szívecskét biggyesztett mondandója végére.

„Boldog születésnapot a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, hogy varázslatos estéd volt a barátaiddal és a családoddal. Alig várom, hogy lássam azokat a fantasztikus dolgokat, amiket még az idén csinálsz majd” – írta Shane, aki valószínűleg azt a választ kapta, amire már nagyon várt: Zsófi ugyanazzal a hangulatjellel, egy hófehér szívecskével reagált a köszöntésre.

A kacérkodós hangulatjeleket felváltották a hófehér szívecskék (Fotó: Instagram)

Mint a Bors megírta, Shane még párkapcsolatban volt, amikor nyilvánosan udvarolni kezdett augusztus elején Zsófinak. Eleinte csak a tévés sportteljesítményét dicsérte meg, majd egyre bátrabb lett, sokkal többet bókolt, és azt is egyértelművé tette, hogy külsőre is nagyon tetszik neki a tévés. A páros internetes évődése már közel két hónapja tart, és bár nyilvánosan még nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, a napilap úgy tudja, hogy nagyon is egymásra találtak. Most pedig Shane érzelmes vallomása, és a szívecskés kommentjeik is erre utalnak.

Zsófi januárban jelentette be, hogy válik Szabó Zsófi az év elején közölte a váratlan hírt, hogy tönkre ment a házassága. A tévés és Zsolt hat évig alkottak egy párt, 2016-ban mondták ki az igeneket, és egy közös gyerekük született, aki a Mendel nevet kapta. „Nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd, egy idő után elfárad, és az egyikünknek sem jó” – nyilatkozta a válásáról Zsófi. Tusupnak is zátonyra futott a párkapcsolata Hosszú Katinka exférje augusztus végén jelentette be, hogy szakított a barátnőjével, Courtney-val. Az egzotikus szépségű lányt még 2019 novemberében mutatta be követőinek az Instagram-oldalán, és bár óriási volt köztük a szerelem, valami mégis hibádzott. A követők szerint Zsófinak köze lehetett a szakításhoz, akkor ugyanis már javában udvarolt neki az úszóedző. Tusup bekövette az Instán Zsófi édesanyját is Úgy tűnik, Shane tényleg mindent megtesz, hogy folyamatosan naprakész legyen Zsófi mindennapjait illetően. Az úszóedző ugyanis bekövette az Instagram-oldalán a műsorvezető édesanyját, Pálmát is.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magából kikelve, ordítva osztotta ki az új férjét a TV2 sztárja - videó

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól

LOVE

„Összecsókolhatom a talpát” – Ilyen cukin mosogat Szinetár Dóra kisfia

LOVE

A műsornak köszönhetik szerelmüket: elárulta a TV2 sztárpárja, mikor szerettek egymásba valójában