LOVE

„Tökéletes mindkettő” – legjobb barátnőjével hozta össze az öccsét Schobert Lara

Palik László műsorában ezúttal Schobert Lara és öccse, Norbi voltak a vendégek. A fiatalok kendőzetlen őszinteséggel válaszoltak a műsorvezető kérdéseire.
  • Szerző: Ripost

Palik László ezúttal Rubint Réka és Schobert Norbi gyermekeivel, Larával és a legifjabb Norbival készített interjút, méghozzá futva. A műsorvezető mindenről kifaggatta a fiatalokat, akik kendőzetlen őszinteséggel válaszoltak a kérdésekre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rubint Réka lánya, Lara is beoltatja magát

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Többek között kiderült az is, hogy Norbikát a nővére hozta össze a legjobb barátnőjével.

„Norbikának voltak kapcsolatai, a barátnőm pedig nagyon sírt egy fiú miatt. Így arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, tökéletes mindkettő, akkor hozzuk össze őket. Nagyon sokáig nem érződött, hogy ők egy pár lennének, most kezdett el komolyodni ez a dolog. Emiatt a mi barátságunk nem változott, viszont fel kellett fognom azt, hogy ők együtt vannak, nekem pedig néha félre kell vonulnom, és hagynom őket” – mondta Lara, aki azonban egy két éves kapcsolatot zárt le nem rég. A fiatal lány bevallotta, nagyon megviselte a szakítás, de igyekszik túltenni magát rajta, és helyén kezelni az egészet.

„Szakítottunk a barátommal, ez egy kicsit megviselt. Eléggé elhagytam magam az elmúlt egy hónapban. Most valamennyire kezdek visszatérni, és helyrerakni a dolgokat” – mondta Lara.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?