LOVE

Schmuck Andor máris összeköltözött 22 éves párjával, így élnek

Az álompár csak a Ripostnak mutatta meg a szerelmi fészket.
  • Szerző: Doris

A 22 éves Eszter csak körülbelül egy hónapja toppant be Schmuck Andor életébe, de máris fenekestül felforgatta azt. A %% megtudta: a Tisztelet Társaságának elnöke már össze is költözött ez egyetemista lánnyal.

Az újdonsült álompár lapunkat beengedte a belvárosi szerelmi fészekbe. Schmuck Andor Budapest egyik legpatinásabb házában él újdonsült szerelmével. A pár nagyon keveset van otthon, szinte minden este színházba, koncertre, étterembe mennek. Andor valóban a tenyerén hordozza a fiatal egyetemista lányt, így nem csoda, hogy Eszter egy hónap után felvetette: mi lenne, ha összeköltöznének?

A döntést egyikük sem bánta meg!

"Először kicsit meglepődtem, amikor Eszter felvetette: kezdjünk közös életet. Rábólintottam, és kiderült, hogy nagyon jól kijövünk egymással a mindennapokban. Odafigyelünk arra, hogy az összeköltözés után se laposodjon el a kapcsolatunk. Nagyon fontos a romantika" - áradozott Schmuck.

Ha kíváncsi vagy, mit szóltak Eszter szülei Schmuck Andorhoz, keresd a %RIPOST% pénteki lapszámát, ahol még több fotót láthatsz az újdonsült álompár mindennapjairól!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?