LOVE

„Annyira fájt már, hogy nem bírtam” – Kisfia születéséről vallott Sáfrány Emese Aleska

Sáfrány Emese Aleska 3,5 héttel a kiírt dátum előtt hozta világra elsőszülött kisfiát, Nolent. Újabb részleteket árult el a szülésről.
  • Szerző: szbd

Sáfrány Emese június 20-án, 3,5 héttel a kiírt dátum előtt hozta világra elsőszülött kisfiát, Nolent. Mint Aleska most az Instagram-oldalán elárulta, eredetileg július 15-ére várták a picit, aki korábban, de teljesen egészségesen jött a világra. Az újdonsült édesanyát most arról faggatták, hogy mennyit vajúdott, mielőtt megszületett a gyermeke. Nos, részletesen leírta, mi történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Bementünk a kórházba 11-12 között, mert úgy éreztem, hogy szivárog a magzatvíz, és már akkor tudtuk, hogy a méhszájam egy ujjnyira nyitva. Az ügyeletes orvos a protokoll szerint tesztcsíkkal állapította meg, hogy az nem a magzatvíz. Így hazamentünk. Majd otthon elkezdődtek a fájások, de nem volt egyértelmű, mert folyamatosan fájás volt, és nem ritmusos. Este 23 óra körül annyira fájt már, hogy nem bírtam, így bementünk újra. Aztán reggel 6:19-re megszületett Nolen„ – fogalmazott Aleska, aki már most biztos benne, hogy szeretne majd második gyermeket.

A szülés részleteiről mesélt Aleska

A szülés részleteiről mesélt Aleska (Fotó: Instagram)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?