LOVE

Igaz szerelem: házassága örömeiről és nehézségéről vallott Rubint Réka

A népszerű fitneszedző és Schobert Norbi már tizennyolc éve szeretik egymást, Norbi pedig még manapság sem mulaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy meglepje a feleségét.
  • Szerző: ripost

Közel két évtized után is irigylésre méltó Rubint Réka és Schobert Norbi házassága.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két híresség már tizennyolc éve szereti egymást, de Réka nem tagadja, hogy mint minden jól működő házasságban, nekik is sokat kell dolgozniuk a kapcsolatukért.

Fotó: Markovics Gábor

Rengeteg időt töltenek együtt a gyermekeikkel, de kettesben is, Norbi pedig rendszeresen apró ajándékokkal halmozza el a feleségét. Ezúttal egy csokor gyönyörű virággal lepte meg Rékát, aki meghatódott a szerelmes gesztustól.

Ma sem jött haza meglepi nélkül ❤️🙏❤️ Ha végiggondolom, hogy mennyi “munkànk” van az elmúlt, közösen töltött 18! évünkben!🙏 Öröm, bànat, kétségek, őszinte beszèlgetèsek, tisztelet, szeretet, megértés, tolerancia, elfogadás, tenni akaràs ... De egy dolog MINDIG közös volt és lesz... ❤️❤️❤️! A hajòban mindig, minden körülmény között együtt, egy irányba eveztünk!!! Szeretlek Kics❤️ @norbi_schobert #szeretem #azéletem #mindigmeglep #18éve

„Ma sem jött haza meglepi nélkül. Ha végiggondolom, hogy mennyi “munkánk” van az elmúlt, közösen töltött 18 évünkben! Öröm, bánat, kétségek, őszinte beszélgetések, tisztelet, szeretet, megértés, tolerancia, elfogadás, tenni akarás... De egy dolog MINDIG közös volt és lesz... A hajóban mindig, minden körülmény között együtt, egy irányba eveztünk” – írta a fotóhoz Réka.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?