LOVE

Romantika felsőfokon: így ünnepelték a Bálint-napot a magyar sztárok

A szerelmesek napját szinte mindenki szereti megünnepelni, hiszen ez egy újabb alkalom arra, hogy kimutassák kedvesüknek a szeretetüket.

A Bálint-nap fontos ünnep a magyar sztárok számára, hiszen ez egy újabb alkalom, hogy kimutassák egymásnak a szeretetüket.

Kulcsár Edina és Csuti

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csuti minden évben megadja a módját a szerelmesek napjának, és kitalál valamilyen romantikus programot és virággal kedveskedik Edinának.

Fotó: Markovics Gábor

„Nem reagáljuk túl ezt a napot, de nem tagadom, fontos számunkra ez az ünnep, főleg, amióta szülők lettünk, hiszen ez egy tökéletes alkalom arra, hogy kettesben lehessünk” – mondta el a -nak Csuti, aki nem csak ezen a napon igyekszik a felesége kedvében járni.

„Szerintem nagyon fontos, hogy a hétköznapokban is kimutassuk a szerelmünket, és törődjünk a másikkal. Amikor még nem voltak gyermekeink, ez könnyebb volt, de szülőként is meg lehet találni az egyensúlyt.„

Megyeri Csilla és Zsolti

A műsorvezető és kedvese már hét éve alkotnak egy párt, ám az ő esetükben nem érvényesül a babona, a kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Olyannyira, hogy Zsolti most is olyan figyelmes, mint a kapcsolatuk elején.

Fotó: Megyeri Csilla

”Nagyon szerencsés vagyok Zsoltival, mert romantikus típus, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem csak ezen a napon kell törődni egymással. Néha persze minket is bedarál a mókuskerék, hiszen mindketten a saját vállalkozásunkat építjük, de mindeközben egymásról sem feledkezünk meg„ – mondta el a -nak Csilla, aki a kedvenc virágát és egyéb szerelmes apróságokat kapott Zsoltitól, ő maga pedig romantikus reggelivel köszöntötte őt.

Rubint Réka és Schobert Norbi

A házaspár baráti síelésen vesz részt Ausztriában, de Norbi ezúttal is szakított időt a romantikára.

Csodálatos meglepetés várt tegnap este a szállodai szobánkban🌹🙏❤️ Közeleg a Valentin-nap és mivel pènteken mèg itt leszünk, a Szerelmem nem tudta tartogatni a kis ajándèkait🙈 Örökròzsa🌹, mert örök SZERELEM van🥰❤️ Annyira, de annyira SZERETLEK @norbi_schobert ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #meglepetés #szerelem #szerelmem #boldogság #19éve #forever #valentinnapiajándék #valentinnap #nemtudottvarni #millionroses @themillionroses #orokrozsa #örökrózsabox

Az üzletember képtelen volt várni Bálint-napig a meglepetéssel, és már a hét elején meglepte Rékát egy hatalmas csokornyi örökrózsával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?