LOVE

Részleteket árult el közelgő esküvőjéről Liptai Claudia!

A mûsorvezető boldogabb nem is lehetne, kisfiával és kedvesével, Ádámmal, új értelmet nyert az élete.
  • Szerző: Ripost

Néhány hete derült ki, hogy fia születése után Liptai Claudia menyasszony lett, azóta pedig mindenki azt találgatja, mikor lesz az esküvő. 

Most már nem kell sokáig várni, hiszen a boldog menyasszony a Story magazin hasábjain vallott arról, mikor tartaná a menyegzőt.

"Konkrét időpontunk még nincs, de azt mindenképp meg szeretnénk várni, hogy Marci már tudjon járni. Õ hozza majd a gyűrűket, a lányaink pedig gyönyörű koszorúslányok lesznek."

Az előző esküvőm meglepetés volt, nem tudtam semmiről, csak elutaztam egy kastélyszállóba, ahol egy komplett vendégsereg várt.

Most azonban olyan emberek lesznek ott, akikkel én szeretném megosztani a boldogságomat. Egyedül az anyukám fog hiányozni..." - fogalmazott Claudia a hetilap hasábjain.

Az időpontot tekintve Claudia kedvesének, Ádámnak is pontos elképzelései vannak, így ő hamar elvenné Claudiát.

"Az kamueljegyzés, hogy adok egy gyűrűt egy nőnek, aztán évekig jegyben járunk.

Az apám azt mondta, hogy az eljegyzés utáni egy éven belül el kell venni a menyasszonyt.

Beszélgettünk róla, hogy milyen lenne elmenni valahová, esetleg külföldre, kettesben, két tanúval, de amikor összejöttünk, annyira sok drukkerünk lett, annyian szorítottak nekünk, hogy nem akarjuk kizárni őket a boldogságunkból" - mondta el Ádám. 

A lapnak Claudia azt is elmondta, hogy a gyermekkori sérelmek rányomták a bélyegüket a kapcsolataira, de életében először, Ádám mellett végre azt érzi, hogy megtalálta a boldogságot, amit soha nem akar már elengedni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?