LOVE

Rajongói keresnek párt a Sztárban sztár szingli versenyzőjének

Odavannak a nők Peter Srámekért, a 22 éves énekes mégis magányosan hajtja álomra a fejét. Pedig egyik rajongója nemrég saját nagynénjét ajánlgatta a szlovák származású srácnak, ráadásul nyilvánosan.
  • Szerző: Doris

Hiába vesznek meg a nők a 22 éves Peter Srámekért, a Sztárban sztár szingli énekese egyelőre még keresi azt a lányt, aki mellett le tudná élni az életét.

Pedig a szlovák származású előadó még az idősebb generáció fantáziáját is beindítja. Peter  nemrég bevallotta, hogy szinte elárasztják a rajongóktól érkező szerelmes levelek és különböző ajánlatok.

A múlt vasárnapi adásban laza hippiként színpadra álló átváltozóművész azonban népszerűsége ellenére magányos, ez pedig már a rajongóinak is szemet szúrt. Egyikük odáig merészkedett, hogy az Instagramon saját nagynénjét ajánlotta Srámek figyelmébe.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Peter kíváncsiságát mennyire keltette fel a szokatlan bejegyzés, azt azonban már korábban elárulta, hogy számára a legfontosabb, hogy választottja megértő, toleráns legyen, és persze nagyon csinos!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?