LOVE

Radics Gigi elárulta féltve őrzött titkát

Az énekesnő komoly izomlázzal küzdött szombaton, mégis olyan jól teljesített, hogy magasan az első helyen végzett.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő sikert aratott a hétvégén Radics Gigi A Dal 2017-ben. Miután See It Through című produkciója összesen 43 pontot érdemelt, így magasan az első helyen végzett. Az énekesnő, bár bízott a sikerben, szóhoz sem jutott a meghatottságtól.

„Borzasztó nagy megtiszteltetés volt szembesülni ezzel a pontszámmal, nem is tudtam igazán mit mondani, zavarban voltam."

Nagyon örülök, hogy a zsűri elismerése mellett a közönség is ilyen mértékben támogat.

"Remélem, a következő fordulóban is számíthatok rájuk, én mindent meg fogok tenni ezért a bizalomért” – mondta el Gigi a %RIPOST%-nak, és azt is elárulta, hogyan készült a megmérettetésre.

Pénteken, a műsor előtt komoly edzésnapot tartott, hogy A Dal színpadán külsőleg is a legjobb formáját hozhassa. Igen ám, de szombaton izomlázzal küzdött. Emellett igyekezett előtérbe helyezni a pozitív gondolatokat, bár bevallotta, úgy izgult, mint egykor, a Megasztár idején.

„Bár alapvetően nem vagyok szorongó típus, most azért kicsit izgultam a színpadra lépéskor, pont, mint a Megasztár alatt. De odafent már csak a dallal és az érzelmek átadásával foglalkoztam.”

A dal különleges jelentéssel bír: a magyar szöveget Gigi a legjobb barátjával és egyben menedzserével, Riba Zolival együtt írta. Barátságuk, mely mély és feltétel nélküli, hosszú évekre vezethető vissza.

Mindenki életében kell lenni legalább egy olyan személynek, akivel mindent megoszthat, aki mindig mellette áll és mindig őszinte vele.

"A család és a párkapcsolat a legerősebb támasz, de ugyanolyan fontos az is, hogy legyenek barátok az ember körül” – fogalmazott az énekesnő, aki a dalát Végtelen hajó címmel, magyarul is megjelentette.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?