LOVE

Polyák Lilla férje ellen fordult a fél ország

Bár az egykori sztárpárnak eddig közös rajongótábora volt, válásuk bejelentése után Homonnay Zsolt sorra kapja a gyûlölködő üzeneteket. Lilla kedvelői ugyanis nem tudják elfogadni, hogy a színész képes volt elhagyni szép és tehetséges feleségét. Illetve, hogy máris egy táncoslánnyal kavar.
  • Szerző: Doris

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt váratlan bejelentése sokkolta a művészpár rajongóit. Házasságukat eddig mindenki tökéletesnek gondolta, igazi álompárként tekintettek rájuk. Ám úgy tűnik, hogy ez korántsem volt így...

Az Operettszínház sztárjai nemrég egy Facebook-posztban tudatták a nagyvilággal: közel húsz év után kapcsolatuk olyan súlyos válságba került, hogy a válás mellett döntöttek.

"A kapcsolatunk hullámvölgybe került, amiből nem tudtunk kilábalni, ezért úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk tovább. Nem élünk együtt, de gyermekeinket továbbra is közösen neveljük"

-  tették közzé a közösségi oldalon, a rajongók pedig mély megdöbbenéssel olvasták  soraikat.

Lilla lett az a fél, aki különösen nehéz helyzetbe került, ő valóban egyedül maradt. Férje már egy  ideje egy másik nő karjaiban vigasztalódik, aki történetesen az Operettszínház egyik csinos táncosa. Ez pedig nem jelent mást, minthogy a kétgyermekes anyuka testközelből nézheti szerelmes turbékolásukat, a színpadon pedig együtt kell dolgoznia gyermekei apjának szeretőjével.

Egy színházi bennfentes szerint Lillának kegyetlenül nehéz feldolgozni a helyzetet, Zsolt pedig egy csapásra durva támadások kereszttüzébe került. Még azok is ellene fordultak, akik egykor az első sorból nézték közös koncertjeiket. A kommentelők szó szerint össztűz alá vették a színészt.

"Ha Zsolt majd a küszöbödön kuncsorog, na akkor légy erős tudja meg mit vesztett, mert semmi nem fogja pótolni, amit ezzel vesztett. Neked sikerülni fog, drukkolok."

"Aki elhagyja a gyermekeit, elhagyja a csodálatosan szép, tehetséges, okos nőt, a gyermekei anyját, az tűnjön el. Az ilyesféle ürge szokta a drágakövet lecserélni a színes üvegre, mert az egy pillanatra fényesebbnek látszik egy szánalmas neonvilágításnál."

"Ilyen gyönyörű nőt is le lehet cserélni? Õrült egy világ ez... "

"Nem kell sajnálni az ilyen felelőtlen pasit, aki egy lábát könnyedén (szét)dobáló, senki másnak sem kellő libáért hagyja szétverni a családját."

Ilyen és ehhez hasonló, indulattokkal teli üzeneteket kapott a közösségi oldalukon Zsolt. Rajongói egyszerűen nem értik, hogy a kétszeres apuka hogy hagyhatta el szép és tehetséges feleségét, tündéri gyerekeit.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?