LOVE

„Veszett módon gerjedtem rá” – Ezt eddig titkolta Pataky Attila

Annak idején finoman szólva is szoknyapecér férfi hírében állt Pataky Attila, vagyis egyetlen csinos lány vagy asszony sem volt „biztonságban” a közelében. Nem is csoda, hogy amikor összehozta a sors és persze a rock and roll Zalatnay Cinivel, azonnal beindult a vadászösztöne.
  • Szerző: rp

Pataky Attila mögött kemény évtizedek állnak, és persze még ma is számos tit­ka van, amelyekről még nem be­szélt. A legendás rocker ezek közül néhányat most meg­osztott vendéglátójával a LifeTV-n péntek este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így derült fény arra is, hogy Attila ellenállhatatlanul vonzódott Zalatnay Cinihez, akivel az Edda együtt turnézhatott Bulgáriában.

Hajdú Péter műsorában nosztalgiázott a zenész

Hajdú Péter műsorában nosztalgiázott a zenész
Fotó: LifeTV

„Ez a kép egy bolgár turnén készült, tulajdonképpen akkortájt ismerkedtünk meg Cinikével. Házasságban éltem akkor, de megmondom őszintén, ve­szett módon gerjedtem rá. És maradjunk is ennyiben… De ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen minden épeszű és csípőtájékban rendben lévő fiatalember akkoriban nagyon szívesen ment volna utána” – vallotta be Hajdú Péternek Attila, aki arról nem ejtett szót, hogy végül sikerült-e becserkésznie a kor szexszimbólumaként számon tartott énekesnőt. Az viszont mindenképpen sokat sejtető, hogy beismerte: a testi értelemben vett hűség akkoriban nem volt az erőssége.

„Én lélekben hűséges vagyok, tényleg. Szeretek párkapcsolatban élni, és utálok egyedül lenni. A test viszont meg tud inogni, mert az már csak olyan” – je­gyezte meg a műsor felvételén Attila, aki hozzátette: 11 éve minden tekintetben hűséges szerelméhez, Orsihoz, akivel hat éve már házasok.

Közös bolgár turnéra indult az Edda és Zalatnay Sarolta

Közös bolgár turnéra indult az Edda és Zalatnay Sarolta
Fotó: Bors

A Bors megkereste Zalatnay Cinit, aki cseppet sem volt meglepve, amikor szóba hoztuk Pataky Attila felé táplált vonzalmát. Az énekesnő elárulta, az érzés kölcsönös volt.

„Attilával hosszú évekig egy házban laktunk a bizonyos bolgár turné után. Bevallom, Attila tetszett is nekem, mint pasi. Nagyon bírtam a kisugárzását. Ha szabad emberek vagyunk, abszolút el tudtam volna képzelni, hogy kialakul köztünk valami, sőt ha akkoriban valamelyikünk megtette volna az első lépést... ”– nevette el magát az énekesnő, aki nem tartja kizártnak, hogy egy következő életben nem állnak majd ellen a vonzalmuknak.

„Azon a turnén én nagyon csúnyán megfáztam és belázasodtam. Attila éjjel-nappal körü­löttem sürgött-forgott. De úriember volt, és nem használta ki a helyzetemet. Attila csupán ott aludt a lábamnál. Aztán hosszú éveken át volt köztünk valami kémia. Ha a következő életünkben újra találkozunk, biztosan nem hagyom ki” – jelentette ki Zalatnay Sarolta, akit világéletében az Attilához hasonlatos csibész rockerek vonzottak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?