LOVE

Összetört szívek, síró celebek - Íme, 2015 legfájdalmasabb sztárszakításai!

Álompárnak hittük őket, mégis fájdalmas búcsú lett szerelmük vége. A Ripost összegyûjtötte azokat a magyar sztárokat, akik idén szakítottak kedvesükkel, és bizony nagyon megszenvedték a fájdalmas különválást.
  • Szerző: Doris

Bár a celebek párkapcsolatai sokszor igazán tündérmesébe illőnek tűnnek, a csalódás és a szerelmi bánat őket sem kerüli el.

A %% összegyűjtötte a legfájdalmasabb idei sztárszakításokat, amik nem csak a magukra maradt hírességeket viselték meg rettenetesen, de a rajongókat is szinte sokként érte.

Szulák Andrea

Az 51 éves színésznő már 10 éve alkotott egy párt gyermeke apjával, ám ősszel bombaként robbant a hír, hogy elhagyja a taxisként dolgozó Gábort. Szulák maga közölte a fájdalmas szakítás tényét a Facebookon, így akarta megelőzni a pletykák elterjedését. Hiába. Hamar azt kezdték terjeszteni, hogy Gábor fűvel-fával csalta Andreát, még egy netes szexpartnerkeresőn is vadászott alkalmi partnerekre.

A lányát azóta egyedül nevelő színésznő azonban nem tört meg, sőt! Kifejezetten csodát tett vele a szakítás, nemrég pedig úgy nyilatkozott, hogy máris készen áll egy új kapcsolatra.

Demcsák Zsuzsa

Botrányos válása után a TV2 dögös műsorvezetője igazán boldognak tűnt a nőcsábász hírében álló svéd üzletember mellett - néhány hónapig. Bár a Balaton Soundon még önfeledten csókolóztak a tömegben, októberben Zsuzsa bejelentette, hogy kapcsolata Sebastiannal nem állta ki az idő próbáját, és elengedték egymás kezét.

Szulák Andreához hasonlóan viszont a Mokka csinos háziasszonya is hamar feldolgozta, hogy lezárult egy korszak az életében. Szerinte ugyanis a szingliség messze nem egy betegség, ő pedig egyedül is élvezi az életet.

Kulcsár Edina

A tavalyi Miss World Hungary hét évet töltött szerelmével, Mátéval, és bár az esküvőt többször elhalasztották, Edina mindig is tagadta, hogy gond lenne a kapcsolatukkal.

Novemberben aztán jött a drámai fordulat, az elfoglalt szépség ugyanis szakított vőlegényével. Bár, az okokat Edina azóta sem árulta el, többen úgy tudják, hogy a sok munka mérgezte meg a kapcsolatukat. Ez pedig nem is lenne meglepő, hiszen  a szépség néhány hónap alatt a TV2 egyik vezető arca lett, és saját ruhamárkát is alapított.

Szakítása után pszichológus segítségét kérte, ám minden nehézség ellenére optimistán tekint a jövőbe.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

A népszerű színészpár hosszú éveken át a tökéletes család megtestesítője volt, így szinte sokkolta a rajongókat, amikor bejelentették, hogy húsz év után elválnak útjaik.

"A kapcsolatunk hullámvölgybe került, amiből nem tudtunk kilábalni, ezért úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk tovább. Nem élünk együtt, de gyermekeinket továbbra is közösen neveljük"

- tették közzé a Facebookon, soraikat pedig mély megdöbbenéssel olvasta a fél ország.

A pletykák szerint Homonnay azóta már egy táncosnő karjaiban vigasztalódik, így Lilla abba a kínos helyzetbe került, hogy együtt kell színpadra állnia férje új kedvesével. Nem csoda, hogy az egykori álompár rajongói hirtelen mind Zsolt ellen fordultak. Nem fér a fejükbe ugyanis, hogy lehet elhagyni egy olyan szép és tehetséges színésznőt, mint Lilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?