LOVE

Nincs minden veszve! Sarka Kata megenyhült?

Miközben a lapok kibékíthetetlen ellentétről és válásról beszélnek, Sarka Kata biztató jelet küldött férjének.
  • Szerző: Buster

Miközben sorra jelennek meg találgatások a házaspár megromlott viszonyával kapcsolatban, ők egyöntetűen azt kommunikálják, hogy szeretnék megmenteni házasságukat.

Ebben a zűrzavarban szinte észrevétlenül bújik meg egy apró jel, ami arra utal, hogy Kata talán kezd megenyhülni, bármi is történt közte és férje Hajdú Péter között. A TV2 műsorvezetője szerdán egy fényképet osztott meg közösségi oldalán, melyen egy karkötőt mutat, amit lányától Noncsitól kapott ajándékba.

Ebben persze még nincs semmi különös, de ha kicsit tüzetesebben átnézzük a fotó alatt megjelenő reakciókat, a kedvelők ezrei között felfedezhetjük Sarka Katát is. Ebből a finom üzenetből arra lehet következtetni, hogy megenyhült kissé. Erre utalhat az is, hogy a család jelenleg közösen nyaral a Balatonnál, bár arra ügyelnek, hogy még véletlenül se jelenjenek meg közös képen egyikük közösségi oldalán sem.

Ugyanakkor, ha behatóbban tanulmányozzuk a kommenteket is, még egy érdekességre felfigyelhetünk. A rajongók egy része ugyanis eleve kétkedve fogadja a pár különválásának hírét és a körülötte kialakult elképesztő médiaérdeklődést és hírfolyamot. Sokan úgy vélik, az egész csak valamiféle bizarr reklámfogás a részükről…

Ez a felvetés persze valóban a lehetetlenség határát súrolja, de nem lehet azon csodálkozni, hogy a felek kitartó hallgatása különböző teóriákat szül.