LOVE

Nézz be az év legnagyobb sztárlagzijára! - Fotók

Madonna ex-férje, Guy Ritchie másodszorra is megnősült, amit több sztár nézett végig a helyszínen, mint az Oscar-díjak átadását.
  • Szerző: The_M

Úgy tűnik, hogy Guy Ritchie tanult a korábbi hibájából, és nem ugrott bele egy újabb házasságba néhány hónapnyi ismeretség után, ahogy anno Madonnával tette. Először alaposan letesztelte, hogy össze illik-e választottjával, és Jacqui Ainsley modellt öt közös év, valamint három gyerek után vezette csak az oltár elé.

Erre a lagzira viszont megérte ennyit várni, ugyanis hatalmas felhajtást csaptak Ritchie Wiltshire-i birtokán. Olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Brad Pitt, Jason Statham a menyasszonyával, Rosie Huntington-Whiteley-val, David Beckham, George és Amal Clooney, az aktuális Superman, Henry Cavill, Jemima Khan divatdiktátor, Zoe Lucker sorozatsztár, Laura Bailey topmodell, a legismertebb angol újságíró, A.A. Gill, Arnie Hammer, Gwyneth Paltrow, és Sting a feleségével. Legalábbis őket sikerült kiszúrniuk a fotósoknak.

A ceremónián Guy Madonnával közös két fia, a kivételesen normálisan felöltözött Rocco és az adoptált David kísérték be Jacqui-t, hogy hozzámenjen apjukhoz. A mulatozás péntek reggelig tartott, és a vendégsereg nagy része a 485 hektáros birtokon felhúzott kis házakban aludt.

Itt jön a menyasszony, és a mostohafiai

Brad Pitt parti előtti szelfije

Henry Cavill, Jason Statham és Rosie is pózolt

Beckham pedig pajtizott

A második Mrs. Ritchie hátulról

A lagzikompatibilis birtok

És a friss házasok, anno az eljegyzésük estéjén

 

És ezeket olvastad már?