LOVE

Németh Kristófék elárulták, mikor érkezhet a következő kisbaba

A színész és felesége, Zita boldogabbak, mint valaha, ezért nem tartják kizártnak, hogy újra belevágnak a családalapításba.
  • Szerző: ripost

Németh Kristóf és felesége, Zita három éven belül bővíteni szeretné a családjukat. A házaspár már három éve alkot egy párt, de tíz éve ismerik egymást, ezért igazi mély szövetség alakult ki köztük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Nemrégiben Szentendrén kezdtek el építkezni, mert mindketten nyugodt, békés gyermekkort szeretnének biztosítani közös kisfiuknak, Levinek és Kristóf előző házasságából született gyermekének, a tizenkét éves Lócinak.

„Szeretnénk, ha Kristóf édesanyja is velünk tartana Szentendrére, már beszéltünk vele arról, hogy közösen keresünk neki egy lakást, így nagyon közel lehetünk egymáshoz a jövőben is. Aztán Levi két-három éves korában jó lenne egy kis tesó is. Lóci is biztosan boldog lenne! Olyan jó testvére Leventének, olyan boldogság látni, hogy ha hazaér, az öccséhez rohan elsőnek, félti, vigyáz rá. Most egy kicsit nagy nálunk a férfitúlsúly... Őszintén kívánom magunknak, de főleg Kristófnak, hogy legyen egy kislányunk is!” – mondta el a Storynak Zita.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?