LOVE

Nem verte nagydobra esküvőjét a Jóban Rosszban sztárja

Titokban vette feleségül kislánya édesanyját Jánosi Dávid. Az esküvőre még a múlt hónapban került sor, de a színész nem szereti kiteregetni magánéletét, ezért nem verték nagydobra házasságkötésüket.
  • Szerző: Ripost

Másodjára is oltár elé állt a Jóban Rosszban sztárja, Jánosi Dávid. A sorozat Nemes dokija már évekkel ezelőtt beleszeretett kolléganőjébe, Nemes Wandába, közös kislányuk, Liza tavaly év elején született meg. Most is megvan az okuk a boldogságra: összeházasodtak!

A színész nem szívesen beszél magánéletéről, ezért csak a közeli barátok tudtak a nagy napról.

Szép szertartás volt, jól éreztük magunkat, de nem volt nagy felhajtás, csak a család volt jelen. Nem voltunk húszan sem

– mesélte a Blikknek Jánosi Dávid, de további részleteket nem osztott meg. A lap információi szerint az esküvőn jelen volt a színészpár kislánya mellett Jánosi előző házasságából született két nagyobbik fia is.

A színész első házassága botrányosan ért véget. Feleségét és két gyermekét akkor kolléganőjéért, Legerszki Krisztináért  hagyta el, kapcsolatuk két évig tartott. Jánosi ezután ismerkedett meg Nemes Wandával, de már tiszta lappal kezdhettek bele kapcsolatukba, hiszen Jánosi független volt. Több szerelmes darabban is játszottak együtt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?