LOVE

Nem hiszed el, hol veszi el gyermekei anyját a magyar műsorvezető

A népszerû rádiós a Riposttal osztotta meg a rendhagyó lagzi részleteit.
  • Szerző: Doris

Exkluzív részleteket árult el Cooky a %%-nak közelgő esküvőjéről! Az örök romantikus műsorvezető Valentin nap kérte meg kedvese, Debóra kezét, ám a lagzival várnak addig, amíg második gyermekük is megszületik.

Cooky azt is kikotyogta, hogy nem mindennapi helyszínre repíti majd menyasszonyát életük egyik legfontosabb napján. Nagy násznépre azonban ne vágynak, négyesben szeretnék átélni, milyen az, amikor két ember örök hűséget fogad egymásnak.

"Jövő nyáron kelünk majd egybe a dél-francia tengerparton. Terveink szerint csak mi leszünk jelen két gyermekünkkel, intim esküvőt szeretnénk. Debi nagy álma volt egy igazi mezítlábas lagzi a homokos tengerparton, ezt nagyon szeretném valóra váltani" - mesélte boldogan Cooky, aki nemrég a %% magazinműsorában árulta el, hogy Kevin nevű fiuk után hamarosan egy kislánnyal bővül a család, akit Lana névre fognak keresztelni.

A rádiósnak és 27 évvel fiatalabb kedvesének tavaly januárban született meg első gyermeke, Kevin. Így a bájos kisfiú már körülbelül 2,5 éves lesz, amikor sor kerül a rendhagyó tengerparti lagzira.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?