LOVE

Nagy bejelentést tett: összeköltözött kedvesével Zámbó Jimmy utódja

A népszerû énekes másfél hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy szintet lép a kapcsolatában. Úgy tûnik, végre révbe ért.
  • Szerző: ripost

Közel két év után összeköltözött a szerelmével Peter Sramek. A népszerű énekes, akit hangja miatt sokan Zámbó Jimmy méltó utódjának tartanak, nemrégiben úgy döntött, komolyabbra fordítja a kapcsolatát Adriennel.

"Másfél hónapja költöztünk össze, de vannak hullámvölgyek. Apróságok miatt vitatkozunk, nincsenek nagy problémák köztünk. Ha az ember szeret valakit, akkor megoldja a dolgokat. Én a kerti munkát végzem, hajnaltól füvet nyírok és locsolom a növényeket, ami nem egy szép látvány" - mondta el nevetve Peter a Mokkában.

Az énekes már nagyon vágyott arra, hogy a főváros zajából nyugalmasabb környékre költözhessen, ezért vidéken kezdték el a közös életüket. Csirkéket és tengeri malacokat is vásároltak, hogy hangulatossá tegyék az otthonukat. 

"Sosem gondoltam, hogy ilyen életet élek majd egyszer, de sikerült. Adrinak egyelőre sokat kell dolgoznia, de idővel, egy-két év múlva a gyermekvállalásra is sor kerül majd" - fogalmazott az énekes.

A lánykéréssel azonban még várnak, Peter szerint ráérnek még az eljegyzéssel, egyelőre szeretnék maximálisan kiélvezni az együt töltött időt.

És ezeket olvastad már?