LOVE

Nagy bébibumm: ők voltak a legcukibb sztárbabák 2018-ban

Idén rengeteg hazai hírességhez érkezett meg a gólya. Nézd meg te is!
  • Szerző: sv

A 2018-as évben is rengeteg hírességet látogatott meg a gólya, majdnem minden hónapra jutott egy sztárbaba. Nézzük meg, kik azok a hazai celebek, akiknek idén csemetével bővült a családjuk!

Nagy Adri nagyon készült kisfia érkezésére

Nagy Adri június utolsó hetében hozta világra első gyermekét, Benedeket, aki a vártnál nagyobb méretekkel született, 59 centivel és 3700 grammal. Az énekesnő nagyon készült kisfia érkezésére, rengeteg babavárással kapcsolatos könyvet olvasott, hogy semmi meglepetés ne érje őt újdonsült szülőként. Adri kifejezetten örült annak, hogy kedvese mellette volt a szülőszobában, hiszen ez mindkettőjük számára egy hatalmas élmény volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

 

Pál Dénesék babája a legjobbkor született

Nyáron érte a legnagyobb boldogság Pál Dénest is, hiszen megszületett kislánya, Panna Róza. Az énekes mindig úgy tervezte, hogy fiatalon lesz édesapa, és elmondása szerint a legjobb időben érkezett meg a gyermekük. Ám nem csak ez a pillanat volt különleges Dénes életében, hiszen frappáns módon tudta meg azt is, hogy apa lesz. Kedvese egy koncert után jelentette be a hírt, méghozzá egy elcsomagolt kis cipővel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@paldenes) által megosztott bejegyzés,

 

Kollányi Zsuzsi ikreknek adott életet

Kollányi Zsuzsi augusztus végén szült, de azt csak hónapokkal később árulta el, hogy ikreknek adott életet. Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte Bence ám ő már sokkal kisebb súllyal, 1140 grammal jött a világra. Bence ráadásul köldöksérvvel született, így az énekesnő éppen hogy megérintette kisfiát, már vették is el tőle, hiszen egy másik kórházban megműtötték, de Bálint is egyből inkubátorba került.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

 

Három napig maradt a kórházban Kulcsár Edina

Kulcsár Edina igyekezett a legfontosabb momentumokat megörökíteni első terhességéből, hogy követői is át tudják élni vele a legszebb pillanatokat. Bár az ismert szépség azt a várandóssága előtt leszögezte, hogy  a szülés pontos időpontját titokban fogják tartani. Ez így is lett, csak később árulták el Csutival, hogy megszületett kisfiúk. Medox szeptember végén, 3960 grammal és 57 centivel jött a világra, a szépségkirálynő pedig három napot töltött utána a kórházban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Görög Zita vízben szült

Görög Zita is szeptemberben  adott életet harmadik gyermekének, aki a Timon nevet kapta. A gyönyörű modell egy különleges módját választotta annak, hogy világra hozza kisfiát, ugyanis a vízben szülés mellett döntött, labdarúgó párja, Laczkó Zsolt pedig végig ott volt, és fogta a kezét. Bár Zita minden percét élvezi az anyaságnak, néha nála is elszakad a cérna, mikor nagyobb gyermekei nem hallgatnak rá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Voksán Virág kisfia ferde fekvésű volt

Voksán Virág októberben adott életet első gyermekének, Bencének. A szülést azonban megnehezítette, hogy kisfia ferde fekvésű volt, így a DJ nem tudta a tervezett módon, természetesen világra hozni csemetéjét. Azóta minden rendben, a baba kiváló egészségnek örvend, és Virág is kiélvezi minden percét az anyaságnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@viragvoksan_aka_djflower) által megosztott bejegyzés,

Tápaiék számmisztika alapján választottak nevet

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke november végén látta meg a napvilágot. A kislány a Milla nevet kapta, amit komoly fejtörés előzött meg, hiszen Szabina még a számmisztikát is segítségül hívta, hogy biztosan a legmegfelelőbb nevet adja gyermekének. A sztárpárnak egy álma vált valóra, hiszen mindkettejük legnagyobb vágya az volt, hogy kétgyermekes szülők lehessenek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

És ezeket olvastad már?