LOVE

Nagy az öröm: másodszorra is apa lesz a szívtipró magyar sztárénekes

Februárban érkezik a következő baba, de a rajongók egyelőre nem tudhatják a nemét.
  • Szerző: Ripost

Februárban megszületik Vastag Tamás második gyermeke! Az énekes már a családdal és a barátokkal is megosztotta az örömhírt, habár a boldog szülők még nem árulták el a baba nemét.

"Tamás nagyon boldog, és mindenki várja már az új baba érkezését. Már most meghívott mindenkit a tejfakasztóra" – árulta el a Blikknek az énekes egyik ismerőse.

Tamás és kedvese hosszú évek óta boldogan élnek, ám magánéletüket mindig titkolták a nyilvánosság elől. Első gyermekük, Sándor Samu érkezését sem verték sokáig nagy dobra, a kicsi születése után is csak szűkszavúan nyilatkozott az énekes.

Most azonban egy informátor a Blikknek elárulta, hogy az énekessel madarat lehetne fogatni.

"Mindig is tudtuk, hogy Tamás lesz az első a három testvér közül, aki családot fog alapí­tani, mindig is szeretett volna apa lenni, és vágyott saját családra. Nagyon örül annak, hogy jön az újabb baba, alig várja, hogy a kezében tarthassa" – árulta el a közeli barát.

Az énekes szakmailag is jó időszak elé néz: a lap információi szerint ugyanis ő lesz az egyik felnőtt versenyzője a TV2-n induló Sztárban Sztár +1 kicsinek, amely nemcsak amiatt kihívás, mert újra különböző énekesek bőrébe kell bújni, de egy gyerekversenyző partnereként kell majd bizonyítania.

És ezeket olvastad már?