LOVE

Nagy a titkolózás, de kiderült: ilyen nászútja lehetett Demcsák Zsuzsának

Állítólag Demcsák Zsuzsa szerelme civil férfi, akit meg akar kímélni a közfigyelemtől. Néhány részletre azonban fény derült.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa titokban férjhez ment, és most újabb részletek derültek ki a boldog párról, akik már a nászúton is túl vannak.

A műsorvezető titkáról egy Instagram-poszt rántotta le a leplet, egy kis videót tett közzé, melyen látszik, hogy eljegyzési gyűrű van a kezén. Amikor a Bors felhívta ezzel kapcsolatban – bár nem cáfolta az információt –, nem osztott meg részleteket a magánéletéről. Azt is a közzétett fotók alapján sikerült kideríteni, hogy Zsuzsa Bangkokból indult nászútra. A férjével hajóra szálltak, és egy kis szigetre utaztak. Erről annyit lehet tudni, hogy nem felkapott turistacélpont, de egy igazi thaiföldi paradicsom.

"Zsuzsa nekünk sem árult el szinte semmit az esküvőről és a nászútról, de arról beszélt, hogy mindig is az volt az álma, hogy tengerparton töltse a mézeshetét, és ez teljesült" – mondta a lap informátora, aki az Ázsia Expressz című utazós reality stábjának tagja.

Úgy tudni, hogy a műsorvezető azért is óvja ennyire a ma­gánéletét, mert az új választottja civil, így nincs hozzászokva a rivaldafénnyel járó kellemetlenségekhez.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?