LOVE

Most jelentették be: jön a baba az Operett sztárjainál

Dancs Annamari és Kerényi Miklós álomesküvője után jön a baba.
  • Szerző: Ripost

Boldogabb már nem is lehetne a Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A Budapesti Operettszínház sztárjai júniusban tartották az álomesküvőjüket, majd nem sokkal utána megtudták, gyermeket várnak.

Dancs Annamari a Blikknek elmondta, nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy minden, amit erre az évre terveztek, összejött nekik. A pici tavasszal érkezik, de már pontos elképzeléseik vannak a neveléséről.

"Megbeszéltük, hogy nem velünk alszik a kicsi, szeretnénk, ha megszokná a saját szobáját, kiságyát. Azonban, mivel a munkám miatt egy csomó dologról lemaradok majd, fontos, hogy tölthessek vele elég időt, így a reggelekhez ragaszkodom. Aztán persze ahogy nő, viszem be a színházba, hiszen ez az életünk, szeretném neki megmutatni. Nem akarjuk, hogy mindenáron kövessen minket, minden lehetőséget megadunk majd, a zenétől a nyelveken és a sporton át a matekszakkörig" – tervezgette a jövőt Kerényi Miklós Máté.

Emlékszem az első ultrahangra, amikor már nem kis babszem volt, hanem látszott feje, keze, lába, és táncolt a pocakomban. Sírtam és nevettem egyszerre

- emlékezett vissza a szép színésznő, aki azt is elárulta, egyelőre még nem foglalkoznak a babaszobával és a kelengyével.

És ezeket olvastad már?