LOVE

Mindenkit meglepett vele: részletek a sztár szupertitkos esküvőjéről

Ed Sheeran sikert sikerre halmoz a zenei életben, a magánéletéről viszont alig lehet tudni valamit.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, hogy az elképesztően sikeres Ed Sheeran titokban megházasodott. Az énekes és gyermekkori szerelme, Cherry Seaborn egy zárt körű szertartáson fogadott örök hűséget egymásnak tavaly. A The Sun értesülései szerint az esküvőt a 28 éves énekes suffolki birtokán tartották, pár nappal karácsony előtt. Az eseményen nem vettek részt hírességek, csak a pár közeli rokonai és barátai.

„Ed pár nappal karácsony előtt házasodott meg. Visszafogott esküvő volt, csak Ed régi iskolai barátai voltak ott, a szűk család és a pap” – árulta el egy bennfentes. Összesen negyven vendéget hívtak meg, tehát nem volt ott se Taylor Swift, se senki a lemezkiadótól vagy a királyi családtól, de még a popsztár barátok sem. „Nem akart nagy felhajtást, csak egy csendes téli esküvőt maguknak” – tette hozzá a közeli barát.

Az énekes tavaly januárban jelentette be a közösségi oldalán, hogy még 2017-ben eljegyezte jégkorongozó barátnőjét, de többet nem árult el. Azóta többször felröppentek a pletykák, hogy már össze is házasodtak, most azonban bebizonyosodott, hogy valóban kimondták a boldogító igent.

A forrás azt is elmondta, hogy Sheeranék terveznek egy nagyszabású esküvőt is a nyárra, ahová sztárokat is meghívnak majd – írja a Daily Mail. Ugyanakkor az ügyben Ed Sheeran még nem nyilatkozott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?