LOVE

Minden részletre fény derült Liptai Claudia esküvőjéről!

A mûsorvezető és vőlegénye már minden apró részletet elterveztek, tudják, milyen lesz a nyári lagzi.
  • Szerző: Ripost

Nem titok többé már, hogy idén nyáron Liptai Claudia hivatalosan is összeköti az életét vőlegényével, Pataki Ádám mestercukrásszal.

A szerelmesek már minden apró részletet elterveztek, a boldogító igent egy vidéki helyszínen mondják majd ki, amihez mindketten erősen kötődnek érzelmileg.

Azt is rögtön tudták, milyen esküvőt nem szeretnének: Claudia első esküvője meglepetés volt a menyasszony számára is, ám ő ki nem állhatja a váratlan pillanatokat, akárcsak Ádám. Ezért úgy döntöttek, az ő esküvőjük mentes lesz minden meglepetéstől.

"Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak. Nem lesz például menyasszonytánc vagy vőfély, de egy ceremóniamester mindenképpen kell, hogy minden zökkenésmentes legyen" - mondta el Claudia a Best magazinnak.

A cukrász első házasságából született lányai, Claudia lánya, Panka és a kislány egyik barátnője lesznek a koszorúslányok, de addigra közel kétéves kisfiuk, Marcell is fontos feladatot kap: ő viszi az oltárhoz a gyűrűket.

A műsorvezetőnek rendes esküvői ruhája sem volt az első alkalomkor, ezért most az öltözékére is nagy gondot fordít majd.

"Amikor tizenkét évvel ezelőtt férjhez mentem nyolc hónapos terhesen, hatalmas pocakkal, egy nyúlós pulóverben mondtam ki az igent. Most azért más lesz. Sokan azt mondják, hogy aki egyszer már volt férjnél, többé nem vehet fel menyasszonyi ruhát, de engem ez nem érdekel. Azért is fehér ruhám lesz!" - jelentette ki elszántan Claudia.

A menyasszony és a vőlegény a legnagyobb boldogságban készülnek a nagy napra, egyetlen szívfájdalmuk van csupán: hogy szüleik közül már csak Ádám édesanyja él, így nem lehetnek velük a fontos pillanatban.

"Nagyon fognak hiányozni életünk nagy napjáról. Éppen ezért a szertartáson tervezünk egy részt, ami csak róluk szól majd. Jó lett volna, ha édesapám kísér az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd."

Hogy az ifjú házasok hol töltik majd a mézesheteiket, egyelőre nem lehet tudni, kisfiuk miatt ezt még alaposan át kell gondolniuk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?