LOVE

Minden részlet kiderült Weisz Fanni esküvőjéről - Videó

A csinos modell és kedvese augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent és mostanra eldöntötték, kiket hívnak meg a lagzira.
  • Szerző: Ripost

Augusztus elején örökre összeköti az életét Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter. A szerelmesek nagy esküvőt terveztek, ám végül úgy döntöttek, szűkebb körben, 150 fős vendégsereg előtt mondják ki egymásnak a boldogító igent. 

A modell és párja erről a Mokka stúdiójában vallott hétfő reggel: ekkor derült ki az is, hogy bár fél évvel ezelőtt a műsorban meghívták Istenes Lászlót a menyegzőre, a csökkentett létszám miatt eleinte úgy tűnt, a meghívás most mégis ugrott.

"Nagyon nehéz volt meghúzni azt a határt, hogy kit hívjunk meg végül a nagy napra" - mondta el a műsorban Péter, mire Mádai Vivien viccesen közbevágott.

"Pont fél éve voltatok itt, akkor Lacit is meghívtátok, de akkor most lehúztátok őt a listáról" - jegyezte meg a műsorvezető.

"Szerintem még pont benne vagyunk a keretben, szóval meg vagyok hívva" - jelentette ki nevetve Istenes.

"Akkor meg vagytok hívva" - zárta le a témát Péter.

Fanni egyébként már a helyszínt, a dekorációt és az esküvői ruhát is kiválasztotta. Kedvese ráhagyta a szervezést, így minden úgy alakul majd, ahogy azt Fanni megálmodta. Új otthonukba ráadásul már gyerekszoba is került, mert hamarosan családot szeretnének alapítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?