LOVE

Minden este áll a bál Tóth Gabiéknál!

Az énekesnő és a sztárséf kislánya minden este felélénkül, ilyen alkalmakkor pedig Krausz Gábor tudja leginkább megnyugtatni a babát.

Minden este áll a bál Tóth Gabiéknál! Persze, semmi rosszra nem kell gondolni, mindössze arról van szó, hogy a négy hónapos Hannaróza minden este hat és tizenegy óra között elképesztően felpörög, ilyenkor képtelenség lefektetni őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Kezdődik a Hanni-bál! Minden este ugyanaz a forgatókönyv. Biztonságra, kötődésre vágyik Hanni, ez nyugtatja meg. Meg hát elcsesztük, mert mindig fölkaptuk, ha sírt” – mondta el a #maradjotthon adásában Gabi.

Az édesanya ilyenkor igyekszik beleképzelni magát a kislány helyzetébe, így türelmesen tudja viselni Hanna sírását. Férje, Krausz Gábor pedig mesterien képes megnyugtatni a kisbabát, aki a telefonra letöltött porszívó és mosógép hangjára könnyen elalszik az édesapja karjaiban.

Fotó: TV2

„Amikor már semmi nem válik be, előjön Krausz a porszívó és a mosógép hangeffektussal. Érdekes, hogy Gábor jobban el tudja altatni. Az apai biztonság ugyanúgy kell a gyereknek, és hát Gábor mellett ezt a nyugalmat erőteljesen érzi az ember, én magam is. Nagyon megindító látni, amikor elalszik az ölében, ekkor mindig meghatódom. Csodálatos édesapa, ő maga sem tudja, mennyire az, hálás vagyok neki és nagyon büszke vagyok rá, mert rendkívül jól kezeli ezt a helyzetet” – fogalmazott az édesanya. Hogy mennyire lesz könnyű dolga Gábornak Hannarózával, az a péntek esti adásból kiderül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?