LOVE

Megtudtuk, így megy férjhez a TV2 gyönyörű műsorvezetője

Még a héten férjhez megy Koholák Alexandra, aki öt hónapja alkot egy párt az 53 éves spirituális tanítójával, Farkas Balázzsal! A FEM3 Café mûsorvezetője a Ripostnak mesélt a nem mindennapi frigy részleteiről.
  • Szerző: bdf

Koholák Alexandra és 26 évvel idősebb vőlegénye, Farkas Balázs szeptember 14-én, pénteken két tanú jelenlétében mondják ki a boldogító igeneket. A FEM3 Café műsorvezetője teljesen lazán áll a nagy eseményhez: gyűrűk nélkül, farmerben és fehér pólóban fogadnak örök hűséget egymásnak.

„Spirituális esküvőnk lesz, ami azt jelenti, hogy a friggyel végleg megpecsételődik a sorsunk. Egymásnak, de Istennek is fogadalmat teszünk, hogy mindörökre egymás mellett éljük le az életünket. Nem csinálunk felhajtást: Veszprémben besétálunk az anyakönyvi hivatalba, aláírjuk a papírt, kimondjuk a boldogító igent, aztán nagyon örülünk egymásnak. Az esküvő után pedig megyünk is dolgozni. Minden ugyanolyan lesz, mint eddig, csak férj és feleségként csináljuk tovább a küldetésünket, amiért Földön vagyunk” – mondta izgatottan a %%-nak a Csak show és más semmi sztárja, akinek örömét a károgó „álarc” mögé bújó internetezők sem ronthatják el. A szerelmesekre még májusban zúdult hatalmas össztűz, amikor a nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat. Azóta is a figyelem középpontjában állnak, hiszen a kettejük közti korkülönbséget sokan képtelenek megemészteni.

„Mai napig rendszeresen bántanak minket. Volt, aki azt állította, hogy biztosan a pénze miatt megyek hozzá feleségül, és hatalmas lagzink lesz, nagy csinnadrattával. Nem mintha én szegény lennék. Még mondtam is Balázsnak, hogy semmit nem szeretnék.

Menyasszonyi ruhám, de gyűrűm sem lesz. Legszívesebben a kedvenc, fekete ruhámat venném fel, de ennek a vőlegényem nem örült annyira. Így végül farmernadrágra és fehér pólóra esett a választásunk.

Alexa a helyszínt illetően meglepő, mégis komoly döntést hozott. Lapunknak elárulta, miért Veszprémre esett a választásuk. Erről a részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában.

És ezeket olvastad már?