LOVE

Megtörte a csendet Kiskeró új szerelme: így telnek a napjaik

A fiatal színésznő több mint egy éve van együtt az Operettszínház sztárjával, boldogságuk azóta is töretlen.
  • Szerző: ripost

Már több mint egy éve alkot egy párt Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha. A szerelmesek a másfél évtizednyi korkülönbség ellenére is tökéletesen boldogok egymás mellett.

Kedvenc közös elfoglaltságuk a főzés, mivel mindketten otthonosan mozognak a konyhában.

"Már kislánykoromban is mindig izgatottan vártam, hogy édesanyukám mivel készül. Máté ugyancsak imád reggelizni, gyakran meglep valami finomsággal. Bearanyozza a napunkat, ha jut időnk valamit együtt elkészíteni. Ilyenkor mindenkinek megvan a maga feladata. A sós reggelit részesítjük előnyben. Kettesben a legjobb elfogyasztani, amit együtt csináltunk” - mondta el a Story magazinnak Aisha, aki bár nagyon szereti a finom falatokat, mégsem hízott, sőt, sokat fogyott az utóbbi időben.

„Az elmúlt másfél-két évben sokat fogytam anélkül, hogy bármin változtattam volna. Nincs speciális étrendem, és edzeni sem járok. Sőt bevallom, előfordul, hogy még gyorséttermi kaját is eszem. Alighanem én az a típus vagyok, aki akkor tudja formában tartani a testét, amikor boldog. Most a magánéletem és a karrierem is rendben van, talán ez is hozzájárul a megjelenésemhez” - fogalmazott a fiatal színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?