LOVE

Megszólalt Király Viktor: ilyen durván még sosem pánikolt, mint Rómában

A sármos magyar énekes a napokban megkérte szerelme kezét, ám félelmetesebb volt feltennie a kérdést, mint elsőre hitte.
  • Szerző: Ripost

Közel kétéves kapcsolat után nagy lépésre szánta el magát az énekes Király Viktor: római útjuk során, a napokban eljegyezte modell kedvesét, Virág Anitát. Azt viszont még nem tudják, milyen esküvőjük lesz.

"Egyelőre csak ízlelgetjük, milyen jó érzés, hogy jegyesek vagyunk. Bárki bármit mond, igenis egy gyűrű bizonyosságot ad a nőnek és a férfinak is, hogy jó úton halad a kapcsolat. Azóta minden reggel úgy köszöntjük egymást, hogy »jó reggelt, menyasszonyom, jó reggelt, vőlegényem«. Az esküvő még picit odébb van" - vallotta be Király Viktor.

Viktor a Borsnak elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy Anita az a nő, akivel el tudná képzelni az életét. Azt viszont álmában sem gondolta, hogy egy koncert előtti lámpaláz semmi a leánykérés előtti „pánikhoz” képest.

"Elképesztő módon izgultam, nem ismertem magamra. Konkrétan remegett kezem, lábam. Anita nem is tudta, mi van velem, mert séta közben elvonultam, hányingerem volt, annyira féltem, hogy mit mond" – emlékezett Viktor, aki végül a Trevi kútnál vette a bátorságot, és eljegyezte szerelmét.

Az énekes mindkét családot beavatta a titkos tervébe. Édesapja segített itthon kiválasztani a gyűrűt, Anita családja pedig a római vakációra is velük tartott.

"Nem számítottam rá, hogy menyasszonyként térek haza, de a világ legboldogabb nője vagyok" – mondta Anita, aki nyitottságával vette le a lábáról az énekest. A családalapítás is szóba jött, de mindketten úgy gondolják, a gyerekkérdés még nem aktuális.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?