LOVE

Megrendítő hírt kapott Jennifer Lopez: váratlanul elhunyt egykori szerelme

Jennifer Lopez volt barátja csak 51 éves volt. A férfi volt az énekesnő első szerelme.
  • Szerző: Ripost

Elhunyt Jennifer Lopez egykori barátja, David Cruz. Még a középiskolában jöttek össze és közel egy évtizedig alkottak egy pár. Végül a 90-es évek közepén szakítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Cruz egy manhattani kórházban hunyt el, 51 éves volt. Csak annyit közöltek, hogy szívbetegségben halt meg, de több részletet nem árultak el.

Cruz és Lopez még 1984-ben kezdett randizni, kapcsolatuk alatt lett ismert énekesnő J.Lo-ból. Cruz többször elkísérte a vörös szőnyeges eseményekre. Végül 1995-ben szakítottak.

Míg Jennifer Lopez magánélete elég viharosra sikerült ezek után, addig Cruz kifejezetten csendes életet élt. Több mint 20 éve volt együtt a párjával, Isával, akivel együtt nevelték a nő kisfiát is.

„Nagyon nyitott személyiség volt. Elkötelezett apa, aki a mostohafiát hatalmas szeretettel nevelte. Imádta a Yankeest és a Knickset. Szeretett színházba járni. A legkedvesebb pillanataim vele a családi esték, amik mindenki számára különlegesek voltak. David mindig odafigyelt arra, hogy kifejezze a szeretetét” – idézte fel David személyiségét az élettársa.

Egy 2004-es interjúban Lopez azt mondta a férfiról, hogy örökre a barátja lesz, és szerinte Cruz úgy ismeri, mint senki más.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?