LOVE

Megmutatta, itt kezd új életet párjával az Operettszínház sztárja

Amikor először kinyitották a kertkaput, már tudták, hogy itt akarják leélni hátralévő életüket.
  • Szerző: Doris

Távol a város zajától, Törökbálint egyik legszebb részén vett párjával egy telket Kocsis Dénes. A 30 éves színész kedvesével, Petrával tervezi a költözést, azt szeretnék, ha 3-4 éven belül felépülne álmaik háza, amihez egy borospince is tartozik majd.

Utána pedig jöhet a családalapítás!

Kocsis Dénes régóta álmodozott egy családi házról, azt azonban talán még ő sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megtalálja az ideális telket. Méghozzá sorsszerűen! Épp volt némi megtakarított pénze, amikor kapott egy e-mailt: az egyik ingatlaniroda ajánlott neki egy telket Törökbálinton. Az Operettszínház sztárja nem sokat teketóriázott, kedvesével, a pszichológusnak készülő Petrával kilátogatott a csendes utcába, és amint beléptek a kapun, érezték: itt akarják leélni hátralévő életüket. Dénes csak a %% mutatta meg a telket, sőt, azt is elárulta: milyen házat szeretne építtetni.

"Mindenképp olyat szeretnénk, amiben lent csak egy tágas nappali és egy konyha van. Szép kilátással és nagy erkéllyel. A felső szinten alakítanánk ki a hálószobákat. Nem véletlen a többes szám, hiszen természetesen szeretnénk majd gyerekeket. A tervünk szerint néhány év múlva összeházasodunk és családot alapítunk. A pici pedig már itt kezdené el a kis életét velünk" - kezdte a %%-nak a fiatal színész, aki gőzerővel készül új bemutatójára. Nemrég megkapta a Menyasszonytánc főszerepét, amit május 17-én láthatnak újra az Operettszínházban.

Az exkluzív fotókért keresd a %% szerdai lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?