LOVE

Megmutatta esküvői képüket Berki Krisztián

Boldogságtól sugárzó esküvői képet rakott ki Facebook-oldalára Berki Krisztián.
  • Szerző: A.Z.

Berki Krisztián két alkalommal is feleségül vette kedvesét, Mazsit, akivel  2018 elején szerettek egymásba. Olyan nagy volt a szerelem köztük, hogy nem akartak sokáig várni az esküvővel sem. Bár a részleteket egy ideig titkolták, végül 2018 őszén, a TV2-n futó A legbátrabb páros című műsorban derült ki, hogy tényleg összeházasodtak. A polgári esküvő tehát itt volt Magyarországon.

Az alábbi fotó már a Maldív-szigeteki nászútjukon készült, Berki ott vette el másodszor Mazsit. A második esküvőjük dátumát szerelmük első évfordulójának napjára, 2019. január 26-ára tűzték ki.

A polgári esküvő mind a kettőjük emlékében életük legboldogabb napjaként él, ám Berki úgy érezte, valóra kell váltania újdonsült felesége nagy álmát, ugyanis Mazsi mindig arról ábrándozott, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent. Ezért titokban megszervezte az egész ceremóniát, még Mazsi ruháját is ő választotta ki. A 39 éves sztár élete legjobb döntésének tartja, hogy feleségül vette a szerelmét. Elárulták azt is, hogy a jövőben mind a két esküvőjük évfordulóját megünneplik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?