LOVE

Meglepő kijelentést tett kapcsolatukról Bochkor Gábor eltitkolt exe

Bár eddig azt sem lehetett tudni, hogy a rádiós kapcsolatban élt, Alexandra most kipakolt az elmúlt két évről.
  • Szerző: Ripost

Mint kiderült, a rádiós két éven keresztül élt kapcsolatban a Konyhafőnök VIP-ből és Survivorből megismert dr. Demeter Alexandrával. Bochkor Gábor eltitkolt exe a szakításuk után pakolt ki kapcsolatukról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy érzem, mindent megtettem, hogy működjön, de semmi sem volt elég jó, és egy idő után azon kaptam magam, hogy az ő igényeit mindennel szemben előtérbe helyezem. Most megkönnyebbültem, hogy nem kell folyton bizonyítanom. Állandóan az az érzés volt bennem, hogy valamit rosszul csinálok, ezért el kell nyernem a bocsánatát” – tette meglepő kijelentését Alexandra a Blikknek.

Bochkor Gábor eltitkolt exe

Bochkor Gábor
Fotó: Szabolcs László

„Persze voltak nagyon szép pillanatok, főleg az elején, de kiderült számomra, hogy ez egy egészségtelen kapcsolat, ami engem megvisel” – mondta a nő, aki két évig élt Bochkor Gáborral.

Alexandra a lapnak azt is bevallotta, hogy visszagondolva nem volt boldog Bochkor mellett. A lapnak megszólalt egy pszichológus is, aki szerint szélsőséges, hogy Alexandra két évig nem tudott kiszállni a kapcsolatból. „Azért nehéz a kilépés, mert az egyik fél alárendelődik a másiknak, hogy teljesen elveszti az önbecsülését azzal, hogy a másiknak bizonyítani akar. Az ilyen esetekben jellemző, hogy a fölérendelt fél időről időre biztosítja arról a másikat, hogy szeretve van, és kedves is tud lenni, ezzel próbálja visszahúzni a szakadék széléről, fenntartani a párkapcsolatot, de ez veszélyes hullámvasút” – mondta a lapnak dr. Csehák Hajnalka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?