LOVE

Megindító videót tett közzé Jakupcsek Gabriella, így találkozik az édesanyjával

A műsorvezető és családja nagyon ügyel arra, hogy betartsák a szabályokat a karantén alatt.
  • Szerző: Ripost

Jakupcsek Gabriella nem titkolja, számára az a legnehezebb a jelenlegi helyzetben, hogy nem ölelheti magához a családját. A műsorvezető úgy érzi, itt az ideje, hogy merjünk beszélni ezekről a nehézségekről és fájdalmakról, hiszen a koronavírus-járvány miatt átalakult életünk egyáltalán nem idilli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Jakupcsek Gabriella / Ripost

Bár a műsorvezető betartja a szabályokat, nem bírja ki, hogy ne találkozzon az édesanyjával. Betartva a távolságot, maszkban látogatja meg őt a kislányával. Erről most egy videót is közzétett!

„Az idő múlik, tenni kell valamit, hogy legyen mire emlékezni nap, mint nap. Ha másra nem, hát az unoka távoli, de mégis élő jelenlétére. Megleptük... Valahogy így örülhettem én is gyerekkoromban, amikor értem jött a napközibe” – írta a műsorvezető.

Számíthatsz ránk - 2. rész Néhány nappal ezelőtt megosztottam veletek a fájó gondolatom, melyet a kényszerűen bezárkózott idős mamám kapcsán érzek. Köszönöm a rengeteg “viszont érzést” és fotót, melyet a szüleitek kapcsán megosztottatok velem. Jó tudni, nem vagyunk egyedül a fájdalmainkban. Az idő múlik, tenni kell valamit, hogy legyen mire emlékezni nap mint nap. Ha másra nem, hát az unoka távoli, de mégis élő jelenlétére... Megleptük... Valahogy így örülhettem én is gyerekkoromban, amikor értem jött a napközibe...💕

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?